POTRESNE REČI MAJKE UBIJENOG DALIBORA KIDAJU SRCE: "Krenem da te pozovem, pa me istina vrati u stvarnost"
Danijela i Dalibor, Foto: Drustvene Mreže

tragedija

POTRESNE REČI MAJKE UBIJENOG DALIBORA KIDAJU SRCE: "Krenem da te pozovem, pa me istina vrati u stvarnost"

Neke boli i tugu vreme nikada neće izlečiti

Objavljeno:

Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, koji je ubijen u masakru kod Mladenovca, uputila je potresne reči nastradalom sinu. Ona je u objavi na Fejsbuku opisala koliko su bolni dani bez sina, za nju, ali i za celu porodicu.

Nedostaju pozivi, poruke, laku noć, dobro jutro, nedostaje zlato moje. Krenem da te pozovem, da ti ispričam kako se ništa novo nije dogodilo od kad nisi tu... Krenem pa se zaustavim, istina me vrati u stvarnost da nisi više pored majke svoje, milo zlato moje. Sine moj, samo da si tu ne bih te tražila u tuđim pogledima, govorima nadajući da ću te negde videti i sresti. Ne bi mi samoća ovako teška bila, tuga i suze koje ne prestaju da teku, čedo moje jedino. Moj dobri veseli lepi sine, nedostaješ majci svojoj. Dačo, voli te majka, srećo moja jedina - napisala je neutešna majka.

Neke boli i tugu vreme nikada neće izlečiti.

Maksimalna kazna za Blažića - 20 godina

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je 18. oktobra prošle godine optužnicu protiv Uroša Blažića koji je 4. maja u selima Malo Orašje kod Smedereva i Dubona kod Mladenovca, pucajući iz automatske puške i pištolja ubio devetoro ljudi, od kojih je dvoje bilo maloletno, a pokušao da ubije još 20 ljudi od kojih je ranio njih 12.

Ubica Uroš Blažić
Ubica Uroš Blažićfoto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, EPA ANDREJ CUKIC, Printscreen/facebook

Blic" je pisao da je tog 4. maja ugašeno devet mladih života:

Dalibor Todorović, Kristina i Milan Panić ubijeni su u Duboni,

nekoliko minuta pre toga masovni ubica Uroš Blažić ubio je u Malom Orašju Nemanju Stevanovića, Lazara Milovanovića, Marka Mitrovića, Aleksandra Milovanovića i Nikolu Milića, dok je Petar Mitrović u bolnici podlegao povredama.

Okrivljeni Uroš Blažić u vreme izvršenja krivičnog dela nije imao navršenu 21 godinu, zbog čega shodno odredbama Krivičnog zakonika njemu nije moguće izreći kaznu doživotnog zatvora, već kao maksimalnu kaznu, kaznu zatvora u trajanju od 20 godina.

Bonus video:

00:22

Ubistvo u Čačku

(Espreso/Blic/Iva Ogarević/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.